Oldal kiválasztása

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS: A jelenlegi időszakban továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk, ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében, és minden szükséges biztonsági intézkedést betartunk!

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Tekintse meg zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatos árainkat:

1 köbméter inert (sima) építési törmelék elszállítása: 11.000 Ft (Nettó) helyett – AKCIÓS ÁR: 9.000 Ft 

1 köbméter inert sitt, építési törmelék = kb. 30 zsáknyi sittnek felel meg (Lebontva 300 Ft (Nettó) / Zsák) inert hulladék: sima építési törmelék (Nincsen benne üveg, tapéta, vas, papír, fa, fém, műanyag, hungarocell)  

1 köbméter vegyes építési törmelék elszállítása: 14.000 Ft (Nettó) helyett – AKCIÓS ÁR: 12.000 Ft

1 köbméter vegyes sitt, építési törmelék = kb. 30 zsáknyi sittnek felel meg (Lebontva 400 Ft (Nettó) / Zsák) vegyes hulladék összetétele: építési törmelék , üveg , fa , tapéta , műanyag , papír , vas, fém (Minden vegyes hulladéknak számít, amiben a tiszta építési törmeléken kívül más is van.)

Nálunk nincsenek rejtett költségek és egyéb nem várt felárak

Bezsákolt építési hulladék elszállítása Budapesten és vonzáskörzetében
Sittszállítás kézi rakodással egész Budapest területén és számos Pest környéki településen. Nem konténer - Tici Transport
Lomtalanítást és építési törmelék elszállítást vállalunk egész Budapesten és számos Pest megyei településen.

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Sittszállítással és Lomtalanítással kapcsolatos kiegészítő információk:

 

  • Alapáraink minden esetben tartalmazzák a hulladéklerakási díjat is.
  • Konténeres sittszállítással nem foglalkozunk, viszont amennyiben mindenképpen konténeres sittszállításra lenne szükségük, abban is tudunk Önöknek segíteni, stratégiai partnerünkön keresztül.
  • Zsákos sittszállítás esetében 1 köbméternek 30 darab normálisan, maximum félig megpakolt sittes zsák számít. A duplára töltött zsákokat, nekünk is duplán kell számolni, mivel a hulladékudvarban a díjakat, mi is köbméterben fizetjük. Természetesen nem csak zsákos sittszállítást vállalunk, hanem nagyobb kiterjedésű és súlyú építési törmelék, hulladék fa, karton papír, stb. elszállítását is vállaljuk, szintén köbméterben számítva. A nem bezsákolt sitt esetében, telefonon vagy emailben csak egy körülbelüli árajánlatot fogunk tudni adni, pontosat kizárólagosan csak a helyszínen, a munka megkezdése előtt fogunk tudni mondani.
  • Külön kérésre természetesen vállaljuk a sittes zsákok megtöltését is, de ez nem tartozik az alapárba. Az építési törmelék bezsákolását kizárólag óradíjban végezzük, amennyiben ezt a feladatot cégünkre bízza. Azt biztosan garantálni tudjuk, hogy az elmúlt években szerzett magas fokú tapasztalataink alapján, ez kollégáinknak nagyon gyorsan megy. Nálunk nem cél az időhúzás, annak ellenére hogy órabérbe vállaljuk a zsákolást, mivel folyamatosan vannak megbízásaink, ezért nem opció sehonnan sem elkésnünk. Valamint ami a legfontosabb tényező, hogy ez teljesen szembe menne az üzletpolitikánkkal is, mert nálunk az ügyfél elégedettség az első, akár mennyire elcsépeltnek tűnik ez sajnos manapság. Amennyiben úgy dönt, hogy ránk bízza az elvitetni kívánt építési hulladékának bezsákolását, időhúzást biztosan nem fog tapasztalni, viszont gyors, és hatékony munkavégzést annál inkább.
  • Alapáraink tartalmazzák a földszinti illetve az udvari rakodási díjat is, a tehergépjárműtől számított 20 méteren belül. Emeletről, pincéből történő építési törmelék, lom, egyéb hulladék kitermelését alapáraink nem tartalmazzák, erre kérjen egyedi árajánlatot cégünktől. Minden munkára egyedi árajánlatot készítünk, mert minden helyszín más és más, és a pontos információk birtokában tudjuk elkészíteni az Önnek legkedvezőbb árajánlatot.

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Sittszállítással, építési törmelék elszállítással, lomtalanítással kapcsolatos vállalási területeink:

Lomtalanítást, zsákos sittszállítást, egyéb nem bezsákolt építési törmelék elszállítását megrendelhet cégünktől Budapest egész területén és néhány Pest megyei településen is, mint például: Érd, Szigethalom, Szigetszetmiklós, Törökbálint, Budaörs, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, stb.

Nagyobb sittszállítási, lomtalanítási munkák esetén akár lehet szó távolabbi településekről is, mert több tehergépjárművel dolgozunk. Viszont azt fontos megjegyeznünk, hogy Budapesttől távol eső, kissebb munkák elvégzése, se a megrendelőinknek sem pedig nekünk nem éri meg, kérjük ezt vegyék figyelembe.

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, kizárólag tehergépjárművel történő sitt és lom elszállításával. Természetesen nem csak a bezsákolt sittet, lomot, egyéb nem veszélyes építési törmelékét szállítjuk el, hanem azt is, amit a méretéből vagy súlyából adódóan nem lehet bezsákolni. Bármely egyéb kérdéssel kapcsolatosan keressen minket az oldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén.

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Zsákos sittszállítás, lomtalanítás Budapest egész területén, immáron közel 20 éve. Tici Transport
Bezsákolt sitt elszállítása, vagy komplett lomtalanítás kivitelezése egész Budapest területén. Tici Transport - Az Ön megbízható partnere
Lomtalanítást vállalunk egész Budapest területén és számos Pest környéki településen egyaránt. Sittszállítás Tici Transport.

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!