Oldal kiválasztása

Gyorsaság – Szakértelem – Megbízhatóság

Telefonon elérhetőek vagyunk

Hétfőtől – Szombatig 07:00 – 20:00-ig

Vasárnap 08:00 – 19:00 -ig

Email: ticitransport@gmail.com

Mobil: 06703032553

Mobil: 06301518140

Rendeljen konténert, gyorsan és egyszerűen. Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Rejtett költségek és egyéb nem várt felárak nélkül

Meglepetések helyett válassza a szakértelmet!

Küldjön üzenetet részünkre, vagy kérjen visszahívást:

11 + 12 =

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Több esetben dolgoztam már együtt a fiúkkal, és azon kevés cégek közé tartoznak, akik valóban értéket akarnak adni a megrendelőiknek, és ezen céges kultúrának köszönhetően, én is ajánlottam őket közeli barátaimnak. Nem volt olyan személy, aki ne lett volna, a legmesszebb menőkig megelégedve a csapattal. A logisztikus hölgy, aki a megrendeléseket kezeli, pedig egyenesen tündér… Csak gratulálni tudok, és példaértékű, amit mint sittszállítással foglalkozó cég, le tudtak tenni az asztalra. Követendő példa…

Papp László

Ügyvezető Igazgató, Winner Kárpittisztító

Sitt és Lom kitermelése – Pincétől a Padlásig

Rendelje meg a lomtalanítást, gyorsan és egyszerűen. Fontos: Nem konténer
Rendelje meg a sittszállítást, gyorsan és egyszerűen. Fontos: Nem konténer
Rendelje meg a zsákos sittszállítást, gyorsan és egyszerűen. Fontos: Nem konténer

Teherautóval és Rakodással – Konténer nélkül

Miért minket válasszon a zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos feladatok elvégzésére?

Mi vigyázunk az idejére: Nálunk nem fordulhat elő időhúzás, mert ez abszolút szembe menne a céges politikánkkal. Ráadásul egész évben folyamatosan vannak megbízásaink, ezért még anyagi érdekünk se fűzhet minket azon inkorrekt tevékenységekhez, hogy mi a megbízóink idejét vesztegetnénk. Inkább fordítva!

Bízzon meg minket a sittszállítással kapcsolatos folyamatok elvégzésére, és megláthatja személyesen, hogy egy ilyen “egyszerűnek” tűnő szolgáltatást, mint az építési törmelék elszállítás, szintén lehet kiemelkedően végezni. Nálunk nincsenek rejtett költségek, egyéb megfejthetetlen számtani példákkal kikalkulált árazási stratégiák: Mi nyílt lapokkal játszunk, konkrét, egyértelmű árazást használunk, és az árakban a munka megkezdése előtt megegyezünk, részletes ismertetéssel szolgálva a megbízóinknak, hogy mi mennyibe kerül, és hogy lett kikalkulálva az árajánlat.

Sajnálatos, hogy olyan dolgokat kell előnyként felhozni, aminek egyébként alapdolognak kellene lennie, de vannak a mi szolgáltatási területünkön is, akik eléggé megtévesztő árazási stratégiákat alkalmaznak, ezen tényeket ügyfeleink visszajelzésére alapozzuk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk a fuvarozás területén, és azon belül is vezető szolgáltatásunkkal, a zsákos sittszállítással, és lomtalanítással kapcsolatos területen sikerült egy olyan ügyfélkört kialakítanunk, akikre már jó ideje alapozhatunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy munkáink több mint 80%-át visszatérő vagy ajánlás útján minket megkereső partnerek jelentik. Számunkra ez jelenti az igazi sikert és elégedettséget, amikor egy megbízónk nem csak újra igénybe veszi szolgáltatásunkat, hanem még közeli barátainak, vagy családtagjainak is tovább ajánl minket.

Amennyiben Ön még nem partnerünk, abban az esetben nyugodt szívvel ajánljuk magunkat, tegyen egy próbát, és meglátja, hogy lehet még értéket adva szolgáltatást nyújtani, ahol nem az a cél, hogy egy tranzakció alatt a megbízótól minél nagyobb árrés kicsikarása, hanem a hosszútávú partnerkapcsolatokra helyezve a fókuszt, maximális ügyfélélményre törekedni.

Mi ezt képviseljük elég régóta, és reméljük, hogy még nagyon sokáig ez a tendencia fent maradhat, mert ha minket bíznak meg újra és újra a sittszállítással, megkapjuk az állandó bizalmat, akkor tudjuk hogy jó úton járunk, és értéket adhatunk cserébe…   

Sittszállítás? Lomtalanítás? Akkor a Tici Transport lesz a nyerő választás!