Oldal kiválasztása

Sittszállítás Budapesten – Tici Transport

Mi a gyorsaságot, verhetetlen árakon kínáljuk!

Nálunk nincsenek rejtett költségek, és egyéb nem várt felárak

sittszállítás Budapesten tehergépjárművel és rakodással
sittszállítás Budapesten és vonzáskörzetében korrekt árakon
Bízza ránk a sittszállítással kapcsolatos feladatokat, mert nekünk ez gyerekjáték

Cégünk vezető szolgáltatása, a tehergépjárművel és kézi rakodással történő zsákos sittszállítás, lomtalanítás, és építési törmelék elszállítás.

Ezen szolgáltatásunkat Budapest egész területén, és számos főváros közeli településen végezzük, és nyugodtan állíthatjuk, hogy ezen területen, kiemelkedő szakértelemmel rendelkezünk.

Fontos megjegyezni, hogy konténer kihelyezésével nem foglalkozunk, és ezen okból kifolyólag a sitt elszállíttatása során, területfoglalási engedélyt sem kell igényelnie, amennyiben minket rendel meg a felgyülemlett építési törmelék, zsákos sitt, valamint egyéb nem veszélyes hulladék elszállítására.

Sitt és Lom elszállítás Budapesten és Pest megyében egyaránt

Sitt és Lom kitermelése, pincétől a padlásig

Teherautóval és Rakodással – Konténer kihelyezése nélkül

A kézi rakodással történő sittszállítás és a konténeres sittszállítás között, jelentős különbségek vannak, ezért fontosnak tartjuk összefoglalni, hogy mi az amire figyelnie kell, mielőtt sittszállító céget rendel, és mi az előnye illetve hátránya a zsákos sittszállításnak, a konténeres sittszállítással szemben.

Elöljáróban nem lehet kijelenteni egyik szolgáltatásról sem, hogy jobb lenne a másiknál, kizárólagosan egy adott élet szituációban lehetne győztest hirdetni, minden tényezőt megvizsgálva. Vannak olyan helyzetek, mint például a belvárosi lakások felújítása után maradt építési törmelék elszállítás, ahol mondjuk a teherautóval és kézi rakodással történő sitt elszállítás, sokkal praktikusabb megoldás, mint a konténeres sittszállítás.

Viszont ezen példából kiindulva, ha mi egy külvárosi kerületben lakunk, ahol a konténert kényelmesen a házunk elé lehet kihelyeztetni, és a sitt kitermelése is megoldott, akkor a konténeres sittszállítás a nyerő választás. Tanácsként elmondom, ha csak 1-2 köbméternyi építési törmelékünk gyűlt össze, akkor a zsákos sittszállítás még akkor is veri a konténeres sittszállítást árban, ha a rakodást is cégünk munkatársai végzik Ön helyett, a kényelmi részét már nem is említve.

Sitt elszállítás Budapesten és Pest megyében
Lomtalanítás teherautóval és rakodással konténer nélkül
Zsákos sittszállítás egész Budapesten és Pest megyében, kézi rakodással

Sitt és Lom elszállítás, akár azonnal

Szóval van pár tényező amit nem árt figyelembe venni, mielőtt sittszállító céget rendel, de ha elakadása van, nyugodtan hívjon minket, és segítünk Önnek a legjobb döntést meghozni. Nem fogjuk csak azért rábeszélni a zsákos sittszállításra, mert nekünk az a főprofilunk, hanem a jó döntés meghozatalában fogjuk támogatni, hiszen cégünk egyik fő alapszabálya a hosszútávú ügyfél kapcsolatok kiépítése.

Lehet hogy most nem minket fog választani, hanem egy konténeres sittszállító céget (Egyébként konténeres sittszállító céget is tudunk ajánlani, mert nekünk is van egy közvetlen partnerünk, és nagyon megbízhatóak, a korrekt áraik mellett) de ha egyszer majd a jövőben tehergépjárműves sittszállításra lesz szüksége, akkor majd biztosan eszébe fog jutni, hogy önzetlenül segítettünk Önnek a legjobb döntést meghozni. 

Ha minket hív, akkor területfoglalási engedélyre sincs szükség

Zsákos sittszállítás és Lomtalanítás teherautóval

Mivel a zsákos sittszállítás esetében, nem történik konténer kihelyezés, ezért értelemszerűen területfoglalási engedély beszerzésére sincsen szüksége. Az elvitetni kívánt sittet, lomot, egyéb nem veszélyes építési törmeléket billenőplatós tehergépjárművekkel szállítjuk el, és a sitt kitermelését is cégünk munkatársai végzik.

Magyarán, itt egy komplex sittszállítási folyamatról van szó, ahol akár az is megoldható, hogy a sitt bezsákolását is mi végezzük. Azon túl, hogy ez egy hihetetlenül kényelmes megoldás ügyfeleink részére, roppant mód praktikus is, és időtakarékos. Nem mindenki ér rá, ezekkel a feladatokkal hosszú órákat, esetleg napokat eltölteni, de van egy jó hírünk, hogy nem is kell.

Nekünk a sittszállítás gyerekjáték, munkatársaink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a kézi rakodással történő sitt és lom elszállítás területén, és biztosan állíthatjuk, hogy nincs olyan kihívás amit ne tudnánk teljesíteni ezen szakterületen, a legrövidebb idő alatt, és mindezt maximális odafigyeléssel és hatékonysággal.

Nekem óriási segítség volt, hogy rátaláltam a Tici Transportra zsákos sittszállítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatosan. Én egy eléggé elfoglalt ember vagyok, folyamatosan több projektet viszek online területen, és nincsenek felesleges óráim, amit ne tudnék hasznos dolgokkal eltölteni. Ezért számomra a cég által nyújtott komplex sittszállítási megoldás egy akkora érték volt, hogy ezt előtte el sem tudtam képzelni hogy van ilyen. Kijöttek a fiúk a címre, kaptam egy hozzávetőleges árajánlatot, és a munka végeztével pontosan annyi volt, mint amit elsőre kikalkuláltak, ráadásul mindezt szupergyorsan kivitelezve. Én csak ajánlani tudom őket.

Markovics Zoltán László

IT Freelancer

építési törmelék elszállítása Budapesten teherautóval, nem konténerrel
Zsákos sitt elszállítása tehergépjárművel és kézi rakodással, akár azonnal
egyéb nem veszélyes építőipari hulladék elszállítását vállaljuk korrekt árakon Budapest egész területén

Mely terülteken vállalunk zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos szolgáltatásokat?

Zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást Budapest egész területén, de számos Pest környéki településen is végzünk, mint például: Szigetszentmiklós, Érd, Halásztelek, Törökbálint, Budaörs, Vecsés, Dunaharaszti, Gyál.

Volt már rá példa, hogy Budapesttől távolabb eső területen is dolgoztunk, de ezek kizárólagosan nagyobb megbízások voltak, mert kisebb, pár köbméteres sitt elszállításra, se nekünk, se a megbízónak nem érné meg.

Munkáink zöme a fővároshoz köthető, azon belül is a belsőbb kerületekbe, ahol jóval magasabb a lakások aránya a könnyen megközelíthető külvárosi, peremkerületeken fekvő kertes házas övezetekhez képest.

Meglepetések helyett, válassza a szakértelmet!

Sittszállítás és Lomtalanítás esetében mit tartalmaznak az alapáraink?

Tartalmazzák a földszinti vagy udvari rakodást, a tehergépjárműtől számított 20 méteres körzetben, és természetesen tartalmazzák a hulladék lerakási díjat is. Nem tartalmazzák az emeletekről vagy pincéből történő sitt kitermelését, amely feladatot órabérben végezzük.

Mivel cégünknek egész évben folyamatosan van megbízása, ezért nálunk nem csak ezért nem áll fent az időhúzás veszélye, hanem azért sem, mert üzletpolitikánk első, és mindegyik egyéb szabálynál kiugróan magasabb szempont, az ügyfél elégedettség.

Nálunk nem fér bele az, hogy pár ezer forint plusz pénzért, elveszítsünk egy lehetséges hosszútávú üzleti partnert, vagy egy továbbajánlást. Közel két évtizede cégünk piacvezető szolgáltatása a zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás, ezen időtáv alatt, több ezer munkát végeztünk már el, de még SEHOL sem kaptuk meg azt a vádat hogy lassúak lennénk, ellenben azzal az ügyfél megállapítással, amit nagy örömünkre sokszor hallunk: Tényleg ilyen rövid idő alatt végeztek?

Mindig is folyamatosan figyeltük és figyeljük a lehetőségeket, a javítandó pontokat, hogy a sitt elszállítási folyamat melyik részébe tudnánk egy kis újítást hozzátenni, amivel mégrövidebb időt venne igénybe a sittszállítás, és okoznánk még több örömet partnereinknek, a magunk részére pedig ezáltal hosszútávú üzleti partner kapcsolatokat biztosítva.

Szerencsére ez a hozzáállás sikeresnek bizonyult, mert tényként közölhetjük, hogy a munkáinkat 80%-nál is nagyobb arányban, a visszatérő partnereink adják.

Hulladékszállítás konténer nélkül
Építési törmelék elszállítás konténer nélkül
Zsákos sittszállítás teherautóval és rakodással

Mi vigyázunk az idejére! Akár azonnal megyünk!

Kizárólag bezsákolt sittet vagy lomot szállítunk el?

Abszolút nem… Az igaz, hogy a legtöbb helyről bezsákolt állapotban hozzuk el a sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot, de természetesen vannak olyan esetek, amikor az elvitetni kívánt építési törmeléket a méretéből és a súlyából adódóan esélytelen bezsákolni, ezért ezt értelemszerűen nem is kell.

Napi szinten hozunk el öntött vas kádakat, aluminum, fém vagy fa hulladékot, amelyek gyakran tartalmaznak több méteres vagy öntött vas kádak esetében több tíz kilós darabokat. Igazából csak a szolgáltatásunk elnevezése a zsákos sittszállítás, de ez csak azért van, hogy az emberek azonnal meg tudják különböztetni a konténeres sittszállítástól.

Zsákos sittszállítás esetében, a felgyülemlett építési törmelék bezsákolását kinek kell végeznie?

Alapáraink a cégünk részéről történő, felgyülemlett és elvitetni kívánt sitt bezsákolását értelemszerűen nem tartalmazzák, de ez egy olyan opció, amit a megrendelőink, mint egy plusz kényelmi szolgáltatást, igénybe vehetnek.

Nem véletlenül kérik is tőlünk elég sok helyen, mert ez egy elég macerás és balesetveszélyes feladat is tud lenni, ha az ember nem elég körültekintő, és nincsenek meg a megfelelő alap védelmi felszerelései, amivel egy esetleges durvább vágásos sérülést elkerülhet, mert bizony egy kiálló csempe vagy járólap darab, tud ronda sérüléseket okozni.

Budapest egész területén INGYENES kiszállás

Amennyiben az elszállításra váró építési törmelék bezsákolását maguk végeznék, akkor ezekre mindenképpen figyeljenek oda. Ajánlatos a hosszúnadrág (akár sípcsont védő), vastagabb pulóver, vastag talpú cipő, de legjobb a bakancs, és a minőségi kesztyű (Nem nejlon kesztyű). Higgyék el nem szép látvány, ha egy flipp-flopp papucsot a százasszög a lábfejünkhöz kapcsol, mert bizony láttunk már ilyet.

Szóval az elővigyázatosság mindig fontos lehet, de a sittszállítás esetében meg különösen. Nem biztos, hogy az olcsóbb megoldás a jobb megoldás  is egyben, mert ha lehet, akkor pár ezer forintért ne tegyük kockára az egészségünket, inkább bízza szakemberekre a feladatot, mert így nem csak időt spórolhat, hanem felesleges sérülésektől is megkímélheti magát.

Ha sittszállítás, akkor Tici Transport

Lányom egyetemi tanulmányai miatt felköltözött a fővárosba, ahol egy igen csak felújításra szorult belvárosi garzont kellett helyrepofozni számára, ahonnét elég komoly mennyiségű építési törmeléket sikerült összegyűjteni. Mivel nem volt Budapesten ismeretségünk, ezért férfi erőt nem tudtunk igénybe venni az ismerősök közül, aki meg tudta volna oldani a munka nehezét, a sitt kitermelését. Mi ezen feladattal a Tici Transport csapatát bíztuk meg, akik a szűk belvárosi csigalépcsőkön is könnyedén vették az akadályokat, és a számunkra tortúrának tűnő feladatot, játszi könnyedséggel oldották meg. Külön kiemelném a tisztelettudó, és minden téren ügyfél orientált hozzáállásukat a dolgokhoz, a villámgyors feladat lebonyolításon keresztül. Köszönjük!

Horánszki Anita

Angoltanárnő

sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatosan keressen minket a hét minden napján. Mi vigyázunk az idejére, garantált megoldásokat szállítunk.
felesleges körök helyett, menjen biztosra. Ha sittszállítás, akkor TiciTransport.
Fontos megjegyezni, hogy cégünk konténer kihelyezéssel nem foglalkozik, kizárólagosan zsákos sitt elszállításával.